MAJLIS PERPISAHAN GURU PRAKTIKAL

KHAMIS , 25 MEI 2023 – Majlis Meraikan Guru-guru Praktikum 2023 telah diadakan bagi menghargai jasa-jasa mereka yang berkhidmat sebagai guru pelatih di Maahad Muhammadi Perempuan (MMP) bermula 26 Mac sehingga 25 April 2023.

Majlis ini bermula sekitar jam 12 tengah hari, di kantin sekolah Maahad Muhammadi Perempuan.

Majlis dimulakan dengan ucapan daripada Encik Mohamad Ameruddin bin Mustopa selaku wakil guru praktikal yang lain. Sedikit ringkasan daripada ucapannya sepanjang berkhidmat sebagai guru pelatih di MMP , mereka telah memperoleh banyak bimbingan dan tunjuk ajar dalam usaha untuk menjadi seorang guru yang mampu membina negara bangsa.

Nama guru-guru pelatih yang terlibat dalam latihan mengajar di MMP ialah Aizat Hakimi bin Mohammad, Mohamad Ameruddin bin Mustopa, Muhammad Ikhwan Saniy bin Idris, Muhammad Luqman Hafifi bin Mohd Zaid, Nik Afiq bin Nik Mohd Zaid, Wan Ahmad Irfan bin Wan Hashim, Nur Atiqah binti Che Shamsuddin, Nur Razan Faiqah binti Zahili, Nur Alya Liyana binti Nasri, Nurul Alia binti Mohd Jaafar, Siti Zulaikha Khairunnisa binti Mohd Asri, Umi Rasyidah binti Mohd Salehin, Wan Adila binti Wan Zailani, Wan Nur Hamani binti Wan Ahmad, Wan Nurhasliza binti Wan Hassan dan Wan Siti Nurul Husna binti Wan Muhamad. Kesemua sekali ialah pelajar dari Universiti Pendidikan Sultan Idris.

 

Akhir kata, pihak sekolah mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga atas jasa-jasa yang diberikan oleh mereka sepanjang berkhidmat di Maahad Muhammadi Perempuan. Selamat Maju Jaya !