SUMBANGAN MAKANAN KEPADA PELAJAR SMU

20 FEBRUARI 2022 - Sumbangan makanan dan minuman daripada pihak sekolah telah diagihkan kepada pelajar-pelajar yang menduduki peperiksaan Sijil Menengah Ugama (SMU).

Pelajar- pelajar Maahad Muhammadi Perempuan mula keluar daripada dewan peperiksaan pada jam 9.30 pagi. Sejurus keluar daripada dewan peperiksaan, guru-guru mula mengagihkan makanan kepada pelajar yang telah selesai menduduki peperiksaan.

Pelajar-pelajar mula menikmati makanan bersama rakan-rakan sambil menunggu untuk masuk ke dewan peperiksaan bagi kertas peperiksaan yang seterusnya.

Setelah selesai pengagihan makanan dan minuman kepada pelajar-pelajar, mereka mula bersedia untuk memasuki dewan peperiksaan setelah selesai makan bagi menghabiskan kertas peperiksaan pada hari ini pada jam 11.30 pagi.

Pihak sekolah memohon jasa baik Tuan/Puan/Encik/Cik untuk memberi sumbangan makanan kepada pelajar SMU. Sumbangan ini dapat diberikan melalui :

Nama Akaun: KUMPULAN WANG MAAHAD MUHAMMADI PEREMPUAN

Nombor Akaun: 03-036-01-0000546