PEPERIKSAAN SMU 2021

Isnin 14 Februari 2022 - Peperiksaan Sekolah Menengah Ugama (SMU) di bawah Yayasan Islam Kelantan (YIK) telah dijalankan secara serentak bermula hari ini.

Pelajar Maahad Muhammadi Perempuan diminta berkumpul di hadapan astaka pada pukul 8:00 pagi sebelum memasuki dewan peperiksaan bagi mendengarkan sedikit taklimat ringkas daripada guru-guru SMU dan membaca doa. Pelajar mula memasuki dewan peperiksaan pada pukul 8:15 bagi bersiap sedia untuk menjawab soalan peperiksaan mata pelajaran Al-Quran.

Tepat pukul 10:00 pagi, pelajar beransur keluar daripada dewan untuk rehat. Makanan dan minuman telah disediakan oleh para guru yang bertugas.

Peperiksaan mata pelajaran Tauhid pula akan bermula pada pukul 11:30 pagi.

Semoga maju jaya kepada semua pelajar tingkatan 4 yang sedang menduduki peperiksaan SMU !