MAJLIS PERSARAAN CIKGU WAN NORIZAN

Isnin, 7 Februari 2022 - Pihak Badan Kebajikan Guru dan Kakitangan Sekolah (BAKEG) bersama guru-guru dari bilik guru blok A telah mengadakan satu majlis ringkas sempena persaraan Cikgu Wan Norizan bt Che Mat Zin. Majlis tersebut bermula pada pukul 12.30 tengahari sehingga 1.30 petang. Majlis turut dihadiri oleh Tuan Haji Ahmad Pakhruddin bin Deraman, Mudir Maahad Muhammadi Perempuan, Nik Emran bin Dato' Paduka Nik Mustapha, Hajjah Noor Zila bt Yahya, Penolong Kanan HEM, dan Hajjah Norazlina bt Omar, Penolong Kanan Kokurikulum serta beberapa orang guru dari bilik guru blok A.

 

Majlis dimulakan dengan bacaan doa dan diikuti dengan ucapan daripada Ustazah Hasinah selaku Pengerusi BAKEG. Majlis seterusnya diteruskan dengan ucapan penghargaan daripada Tuan Mudir yang menyifatkan bahawa 31 tahun perkhidmatan Puan Norizan merupakan satu anugerah yang tidak ternilai di Maahad Muhammadi Perempuan.

 

Seterusnya, majlis diteruskan dengan penyampaian cenderahati daripada Pihak BAKEG sebagai tanda penghargaan atas khidmat yang telah beliau taburkan. Setelah itu, doa selamat dibaca oleh pengerusi majlis sebagai penutup majlis. Kemudian, para hadirin dihidangkan dengan sedikit jamuan ringkas sebelum mengiringi Puan Norizan ke lokasi thumbprint untuk melakukan thumbprint wada' iaitu thumbprint terakhir. Majlis diakhiri dengan iringan kereta Proton X50 yang dihias indah menuju ke kediaman Cikgu Wan Norizan.