MAJLIS PERPISAHAN USTAZAH HARTINI DAN USTAZAH HANAN

Rabu , 30 Mac 2022 - Satu majlis perpisahan telah diadakan bagi meraikan Ustazah Hartini binti Rosli dan Ustazah Hanan binti Mohamad yang bakal bertugas di tempat baharu. Majlis tersebut dihadiri oleh Tuan Haji Ahmad Pakhruddin bin Deraman selaku mudir Maahad Muhammadi Perempuan , dan Penolong Kanan Kokurikulum , Hajjah Norazlina bin Omar serta beberapa rakan guru yang lain .

 

                                                               

                                                                     

 

Majlis dimulai dengan bacaan surah Al- Fatihah dan kata alu-aluan daripada pengerusi majlis. Majlis tersebut diteruskan dengan ucapan daripada Ustazah Hartini dan Ustazah Hanan. Ustazah Hartini akan menyambung perkhidmatan sebagai tenaga pengajar di Sabah manakala Ustazah Hanan akan bertugas di Selangor. Tidak sempurna majlis tanpa ucapan penghargaan daripada mudir tercinta , beliau mewakili seluruh warga MMP telah mengucapkan ribuan terima kasih atas segala jasa yang mereka taburkan .

 

 

 

Majlis diakhiri dengan bacaan doa serta jamuan makan secara kecil-kecilan di kantin sekolah sebagai tanda perpisahan, Warga MMP mendoakan Ustazah Hartini dan Ustazah Hanan terus bersemangat dalam mendidik anak bangsa.