MAJLIS PERSARAAN USTAZAH NORIZAN MOHD NOR

 

 

Ahad, 6 Februari 2022- Majlis persaraan Ustazah Norizan binti Mohd Nor telah diadakan pada 6 Februari 2022 di sekolah Maahad Muhammadi Perempuan sekitar jam 11.30 hingga 1 tengah hari. Majlis tersebut turut dihadiri oleh Tuan Haji Ahmad Pakhruddin bin Deraman selaku pengetua Maahad Muhammadi Perempuan, Penolong Kanan HEM, Penolong Kanan Ko-Kurikulum dan para guru Maahad Muhammadi Perempuan.

 

 

Majlis dimulakan dengan bacaan surah Al-Fatihah dan diikuti ucapan ringkas dari pengerusi majlis. Seterusnya, Uztazah Norizan binti Mohd Nor iaitu guru yang dirai memberikan ucapan terakhir beliau sebagai seorang guru. Tuan Pengetua sekolah juga tidak ketinggalan untuk memberikan ucapan penghargaan buat Ustazah Norizan di atas jasa yang telah ditaburkan oleh beliau sepanjang tempoh berkhidmat di Maahad Muhammadi Perempuan. 

 

 

Majlis diteruskan dengan acara penyampaian cenderahati oleh para pentadbir dari pihak Badan Kebajikan Guru dan Kakitangan sekolah (BAKEG) dan pihak BADATI sebagai tanda penghargaan kepada Ustazah Norizan. Setelah itu, Ustazah Norizan dijemput menikmati juadah yang telah disediakan. Majlis diakhiri dengan para pentadbir dan guru-guru mengiringi Ustazah Norizan pulang ke teratak beliau di Kubang Kerian. Majlis persaraan Ustazah Norizan berjalan dengan lancar dan meriah.