PROGRAM GOTONG ROYONG SEMPENA PEMBUKAAN SEKOLAH PADA 03 OKTOBER 2021

Khamis , 23 September 2021 - Maahad Muhammadi Perempuan telah mengadakan program gotong royong sempena pembukaan sekolah pada 03 Oktober 2021 nanti. Program ini bermula pada pukul 8.00 pagi hingga 12.30 tengah hari. Seramai 30 petugas daripada Majlis Perbandaran Kota Bharu Bandar Raya Islam (MPKB-BRI) bekerjasama dengan Unit keselamatan, kesihatan dan keceriaan (unit 3K) dan beberapa orang guru Maahad Muhammadi Perempuan yang turut hadir di dalam program ini.

Pada pukul 8.00 pagi, semua skuad gotong royong berkumpul di astaka untuk mendengar sedikit taklimat dan pembahagian lokasi gotong royong yang disampaikan oleh Pengetua Maahad Muhammadi Perempuan, Tuan Haji Ahmad Pakhruddin Bin Deraman.

Program ini bertujuan bagi menyediakan persekitaran yang bersih dan selesa kepada para pelajar yang akan hadir ke sekolah pada 03 oktober 2021 nanti. Seterusnya, Majlis diakhiri dengan jamuan ringkas yang disediakan oleh pihak kantin kepada skuad gotong royong di zon gotong royong masing-masing.

Author’s Posts